Site Overlay

Afhold et bæredygtigt bryllup

Er du typen, der går op i, at man passer på miljøet? Det kan være, at du snart skal giftes, og du godt gad, at dit bryllup blev bæredygtigt. Det lyder måske ikke som noget, der er så let, men hvis du læser denne artikel, så kan du finde en masse inspiration til, hvordan du kan gøre.

Spis vegansk eller vegetarisk

Det er klart, at man ikke er god ved miljøet, hvis man vælger at servere en masse kød til ens bryllup. Det er vist ikke længere gået nogens næse forbi, at fremstillingen af rødt kød er utroligt belastende for miljøet. Hvis I slet ikke er til det der med at spise vegansk eller vegetarisk, så kan I også vælge at få serveret fisk. Det er også noget, der er langt mindre belastende for miljøet, så her kan man have en lidt mere ren samvittighed.

Kjolen til brylluppet

Der er mange, der går ud og bruger rigtig mange penge på en kjole, de kun skal bruge en gang. Det er ingen hemmelighed, at det er en belastning for miljøet, hver gang der skal produceres tøj. Tænk så bare på, at man vælger at bruge penge på noget tøj, som man kun har på én gang! Det er noget, der virkelig ikke er bæredygtigt. Hvis du har mod på det, så kan du prøve selv at sy din egen kjole. Det kan også være, at din mor stadig har sin gamle brudekjole, og at du kan bære den.

Et bryllup skal huskes for evigt

Ens bryllupsdag er noget helt specielt, og det er noget, som de fleste kun får lov til at opleve én gang i deres liv. Det kan derfor være meget fint, hvis man får lavet en video til bryllup. Hvis I får lavet en bryllupsvideo, så giver I jer selv den mulighed, at I altid kan kigge tilbage på jeres bryllup og mindes den gode dag. Hvis jeres bryllup skal foregå i Viborg, så forevig brylluppet i Viborg med video. Det er meget rart, at man hyrer nogle, der kommer og filmer det hele. Så behøves gæsterne heller ikke at tænke over at forevige det hele på deres mobiler, for det er nemlig også noget, der kan være lidt irriterende på ens bryllupsdag. Det er måske meget rart, hvis man bare ved, at der er styr på, at det hele bliver dokumenteret i god kvalitet og fra de rette vinkler.