Site Overlay

Lenovo har lanceret den første miljøvenlige computer

Går du op i miljøet og bæredygtighed, og vil du gerne være med til at gøre noget, der hvor du kan, kan det være en rigtig god idé at tænke dig om, næste gang du har brug for at købe en ny computer, hvad enten det så er privat eller til din virksomhed.

 

For det et nemlig nu muligt at købe CO2-neutrale computere, da Lenovo har lanceret den første miljøvenlige computer. Hvis det lyder som noget for dig, kan det være en oplagt idé at læse mere om Lenovo Yoga Slim 9i, der er lavet med et neutralt co2-aftryk, og på den måde skal du altså ikke være bekymret for at belaste miljøet eller klimaet, når du har brug for en ny computer, da den er produceret med bæredygtighed for øje.

 

Og forhåbentlig er Lenovo ikke den eneste producent, der kommer til at lave co2-neutrale computere. Forhåbentlig er det en tendens, der kommer til at slå igennem hos alle store producenter af computere, så vi kan være sikre på, at uanset hvor vi køber vores computere i fremtiden, så er de produceret med et neutralt co2-aftryk.

Gør din virksomhed grønnere

Driver du din egen virksomhed, hvor der er brug for computere, og hvor du måske køber computere til dine ansatte hvert eneste år, kan det være en rigtig god idé at overveje at købe Lenovo fremover, hvis du gerne vil træffe co2-neutrale valg på vegne af din virksomhed og på den måde være en del af den bæredygtige bølge.

 

Det er klart, at computeren også skal kunne leve op til det, du har brug for, men er der bare brug for almindelige computere, som de fleste virksomheder køber til deres ansatte, skal du altså ikke være bange for at kigge nærmere på Lenovo, næste gang du har brug for at købe elektronik.

 

Og måske kan vi endda også købe Macbooks og mange andre mærker uden at skulle have dårlig samvittighed overfor miljøet. Det er forhåbentlig bare et spørgsmål om tid, før det er noget, alle producenterne kommer med på. Men for nu skal du altså kigge mod Lenovo for sådan en løsning.