Site Overlay

Lækkert tøj kan sagtens være bæredygtigt

Elsker du høj kvalitet og dyre tøjmærker, men vil stadig gerne have fokus på, at det du køber er bæredygtigt i forhold til miljøet? Så er der heldigvis rigtig gode muligheder for at kombinere de to ting.

Bæredygtige tøjmærker

Miljøet er noget der bør bekymre os alle. Temperaturstigninger har ramt kloden, og der skal gøres noget nu for ikke at gøre situationen endnu værre., Det er for rigtig mange vigtigt, at alt der foretages er bæredygtigt i forhold til ikke at have nogen belastning af miljøet. En branche der er berygtet for at belaste miljøet meget er tøjbranchen og tøjproduktion.

Der findes meget billigt tøj, der er produceret uden, at der har været taget hensyn til miljøet. Men heldigvis findes også en lang række bæredygtige tøjmærker. Altså tøj der fra start til slut er produceret uden at belaste miljøet., og som du kan erhverve dig med god samvittighed. Bæredygtig tøjproduktion omfatter alt lige fra, at der benyttes økologiske råvarer, til at der benyttes vedvarende energi og at omfanget af transport holdes nede.

Faktisk er produktioner i nærområdet at foretrække. Men der skal også være fokus på, at der benyttes tekstiler, der er netop bæredygtige med hensyn til holdbarhed, genbrug, dyrkningen og andre egenskaber. En sidste ting du kan have fokus på, er at vælge tøjbrands, der giver noget tilbage til tiltag, der arbejder for bedre miljø på plantet. Det kan evt. være en del af overskuddet, der gives til projekter med fokus på bæredygtighed.

Mange muligheder hos LoSoCoFashion

Leder du efter modetøj, der er anderledes og med et spændende udseende og som rigtig gerne må være bæredygtigt i forhold til miljøet? Så er et hele oplagt at handle online hos LoSoCoFashion. I webshoppen har de fokus på at være webshoppen med det helt rigtige udvalg af smart modetøj til kvinder.

De holder hos LoSoCoFashion øje med markedet, og så er det blot at løbende følge med i webshoppen, og sikre dig lækkert tøj, som du kke finder mange andre steder. De fører i webshoppen super lækre brands som Amov, Henriette Steffensen, No 1 by OX, One Season, Odd Molly, men også My Soul, Nü, Gipsy og good Morning Universe. Men i øvrigt også meget andet spændende bæredygtigt modetøj.

Også til plus-size piger

Det kan være svært at finde lækker, og i øvrigt også bæredygtigt tør til kvinder med former. Men det kan lade sig gøre. Handler du hos Losocofashion.com, så er der masser af smart tøj til store piger at vælge imellem. Faktisk en hel afdeling med fokus på dette. Dermed får du som plus size mange muligheder for at få tøjet til at sidde rigtigt pænt på din krop. Og i øvrigt har du mulighed for at besøge shoppens showroom, der er et spændende sted med kreativ atmosfære i Kolding.