Site Overlay

Bevar kaffens smag og aroma med rigtig opbevaring

Kaffe bliver ofte hurtigt konsumeret i hjem og på arbejdspladsen, men selvom opbevaringsperioden for det meste er relativt kort, er det stadig meget afgørende for dens smag at du opbevarer den rigtigt i den periode, for at bevare både smag og aroma bedst muligt.

her vil du få nogle gode råd, der er simple, til at opbevarer din kaffe rigtig og på bedst mulig vis i kort eller lang tid.

Hold det i posen så længe som muligt

Det meste kaffe købes i poser der er lavet til at holde på smag og aroma i kaffen og derfor er der ingen grund til at åbne den pose før du skal bruge kaffen, medmindre du har en god lufttæt kaffebeholder, som jeg også skriver mere om længere nede på siden her.

 

Din kaffe smager altså bare bedst hvis den bliver opbevaret under optimale forhold, og hvad end du har den i posen eller en kaffedåse, så sørg for at opbevarer det mørkt og tørt. Især hvis du skulle ligge inde med en pose af verdens bedste kaffe.

Bestil friskristet kaffe online

Vil du virkelig have kaffen fra den er bedst, så kan du ved at bestille din kaffe online få den nyristet leveret lige til døren. Det er blevet et populært koncept og der er allerede flere danske kafferisterier der levere kaffe på denne måde, og det er yderst delikat og kan kun anbefales at prøve.

 

Du kan også få en mere frisk kaffe hvis du selv maler bønnerne om morgenen og altså ikke køber formalet kaffe i butikkerne.

Investér i en rigtig god kaffedåse

Det bedste du kan gøre hvad end du opbevarer bønner eller malet kaffe er at opbevarer det i en god kaffebeholder el. kaffedåse. Du kan finde en god kaffedåse her.

 

En god kaffe dåse skal gerne være lufttæt, kunne vaskes og have et flot design der passer i dit køkken. Du kan også bruge klassiske kaffedåser, men så er det bare vigtigt at huske at det vil være mest optimalt at opbevare kaffen i sin original indpakning heri. Kaffedåser bliver tit og ofte valgt på grund af deres smarte udseende og ikke så meget funktionaliteten.

 

Alt dette kan selvfølgelig være lige meget hvis du er ligeglad med hvordan din kaffe smager, for mange skal det bare ned og ikke nydes. Jeg vil dog gerne slå et slag for at kaffen igen bliver respekteret som andet end et energiboost og nydt i stedet for el. samtidig. Kaffe har mange nuancer og de forsvinder hvis ikke den bliver smagt på, nydt og opbevaret rigtigt. Du behøver ikke bruge flere timer på at lave kaffe for at opnå dette, bare lave de små ændringer der skal til, og så vil du opleve en helt anden kaffe end normalt.