Site Overlay

Bæredygtigt babytøj og børnetøj fra lupilu

Om du skal have dit første barn eller fjerde, så er det en vidunderlig, spændende og til tider udfordrende oplevelse. Det er starten på et helt nyt liv og nye spændende oplevelser. En lille ny betyder masser af nye indkøb, og vi er stolte af at kunne tilbyde dig et stort udvalg af lupilu, som du og din baby skal bruge på hvert et lille skridt på vejen. Under vores mærke Lupilu tilbyder vi alt lige fra trøjer, bukser, t-shirt, buksedragter, bodyer og meget mere. Vi mener, at kun det bedste er godt nok til de små. Det betyder, at vi aldrig går på kompromis med hverken kvalitet eller pris. Hos Littlerecycle.dk kan du købe brugt børnetøj, som er kvalitets tjekket for pletter og brugsmærker, og alt der har den mindste plet eller brugsmærke vil blive frasorteret og ikke komme til salg på shoppen.

Gå op opdagelse i vores store sortiment af børnetøj her.

 

Det er stort at blive forælder, og at der er nok at se til specielt i starten af dit barns liv. Nye vaner skal dannes og uforudsigelige spørgsmål dukker op. Vi vil gerne hjælpe dig og din baby godt på vej, så I kan koncentrere jer om at nyde alt det nye og dejlige minder som vil opstå. Derfor har vi lavet en tøjpakke til jer fra lupilu. Tøjpakken er fyldt med produkter fra mærket Lupilu og tøjpakken indeholder alt lige fra bodyer, t-shirts, buksedragt og meget mere. Det er så dyrt at få børn, siger man, men med Lupilu behøver god kvalitet altså ikke at koste kassen. Køb brugt børnetøj hos littlerecycle.dk og spar til en ferie. Som vi altid plejer at sige, hvorfor betale fuld pris for noget som bliver brugt så kort tid.

 

 

Vi fører en masse forskelligt fra Lupilu, så du kan være sikker på der helt sikkert er noget i din smag. Blandt vores mange styles fra lupilu til børn er der både sporty cardigans, feminine bukser, lune trøjer, lette shorts samt cardigans med eller uden hætte. Så hvis du leder efter nyt brugt børnetøj til baby, rollinger, skolebørn og tweens/teens, så er du kommet til det rette sted.

 

Vi har børnetøj til baby og børn i alle aldre og fører typisk str. 50, str. 56, str. 62, str. 68, str. 74, str. 80, str. 86, str. 92, str. 98, str. 104, str. 110, str. 116, str. 122, str. 128, str. 134, str. 140, str. 146, str. 152, str. 158, str. 164, str. 170, str. 176 og str. 188.

 

Se vores størrelseguide her.

 

Husk at du kan filtrere på de forskellige størrelser øverst på siden, så du kun ser de cardigans, som vi har i dit barns størrelse.