Site Overlay

Vælg bæredygtige kontormøbler til arbejdspladsen

Kontormøbler er naturligvis fast inventar på langt de fleste arbejdspladser i Danmark, men mange vælger i dag også at indkøbe kontormøbler til deres hjemmekontor. Med de rette møbler er man sikker på at få de bedst mulige betingelser for at yde et godt stykke arbejde uanset om man befinder sig på det sædvanlige kontor, eller på hjemmekontoret i stuen. Mange tænker nok at kontormøbler er forholdsvist gammeldags og ikke nødvendigvis emmer af bæredygtighed, hverken i produktion eller materialer. Heldigvis er virkeligheden i dag en helt anden, og de fleste dansk producere kontormøbler er faktisk lavet med fuldt fokus på bæredygtighed, hvor både materialerne og produktionen er udviklet for at skåne miljøet mest muligt.

 

Et godt eksempel på den grønne udvikling i den danske produktion af kontormøbler, er det klassiske hæve sænkebord og deres bordplader. I dag laves næsten alle moderne bordplader af spån. Spån er ét af de materialer der er lettest at genbruge og i virkeligheden næsten har et uudtømmeligt potentiale af genbrug. Spån bordplader har således i næsten alle tilfælde været del af andre møbler i deres ‘tidligere liv’. F.eks. kan det være at bordpladen tidligere har været del af en seng, et skab eller måske et andet bord. Bordpladerne brydes ned når de ikke længere kan bruges, og blandes derefter blot sammen med andre nedbrudte træprodukter. Spån er derfor hamrende bæredygtige og dét du skal vælge, hvis du gerne vil være miljøbevidst når du vælger kontormøbler til arbejdspladsen eller hjemmekontoret.

 

Også hæve sænke bordets understel er i dag kendetegnet af bæredygtighed. De fleste modeller er med stel af stål, der kan nedsmeltes efter brug, eller i mange tilfælde blot genbruges med en ny bordplade. Understellet bliver således ikke rigtig slidt over tid, på samme måde som en bordplade, som jo bliver udsat for værktøj, redskaber, skriveredskaber og andet i løbet af dets levetid.

 

Når du vælger dine kontormøbler fra danske producenter og forhandlere er du næsten garanteret bæredygtighed i både materialer og produktion. Mærker som Conset og Fti er kendte for deres grønne tilgang til deres produktudvalg, så du som forbruger ikke behøver gøre det hårde lede-arbejde, men kan vælge kontormøbler til arbejdspladsen med ro i maven.

 

Hos mange forhandlere, og særligt dem online, kan du se på de enkelte modeller om hvorvidt produktet kan karakteriseres som bæredygtigt eller ej. Hold derfor godt øje med de rette mærker og sørg for at læse produkt beskrivelserne godt igennem inden du køber.

 

Køb dine bæredygtige kontormøbler online og gør miljøet en tjeneste. Når du køber online er du garanteret de lavest mulige priser, hurtig levering og super kundeservice. Her har du også næsten altid mulighed for at personliggøre møblerne til at matche lige netop dine behov. Du behøver ikke lede længe, for der findes tonsvis af forhandlere både i fysiske butikker og med en hurtig søgning på nettet.