Site Overlay

Tag din telefon sikkert med ud i naturen

Det bliver mere og mere populært at røre sig og være ude i naturen. Mange har fået gode vaner med at gå ture eller i skoven. Naturen er blevet et sted hvor man kan være social med sine venner og sin familie. Men det kan også være ens eget frirum, hvor der kan komme ro på tankerne eller man gør noget der gør en glad. Det kan være at kigge på dyrene eller få aktiveret kroppens muskler.

Din telefon skal også beskyttes ude i skoven

Selvom mange dansker er blevet glade for naturen og bruger den mere i deres hverdag, så betyder det ikke at de lader deres telefon blive hjemme på spisebordet når det er tid til at bevæge sig udenfor. Langt de fleste har stadig deres telefon med sig.

 

Naturen er god for vores sind og tanker, men den kan være lige så skadelig for vores telefon som gulvet derhjemme. Derfor er det stadig en rigtig god ide at have et cover på telefonen, når man bevæger sig ud i naturen. Skovbunden ser måske blød og venlig ud, men det kræver kun én lille bitte sten for at skærmen på din telefon smadres.

 

Du kan nemt finde et cover til lige netop den telefon du har. Det er også nemt at vælge en farve eller et mønster til coveret, så det passer til din personlige stil. Se det store udvalg lige her: https://panzerscreen.dk/produkt-kategori/mobilcovers/

Et telefoncover vil spare dig tid og penge

Et telefoncover er smart at have da det kan forlænge din telefons levetid. Det rigtige telefoncover vil beskytte mere en blot bagsiden af din telefoni. For hvis det lige akkurat dækker rundt om hjørnerne og kanten, så vil det være coveret der giver din telefon et par ekstra millimeter ned til jorden, hvis du taber den. Disse få millimeter kan sagtens være det der redder skærmen fra at ramme en lille spids sten.

 

Selvom det er muligt at reparerer en ødelagt skærm, så er det nemmere og billigere at undgå dette problem ved hjælp af et godt telefoncover. Prisen for at lave en ødelagt skærm er væsentlig højere end prisen på et cover, derudover vil du også skulle undvære din telefon i den tid det tager at lave skærmen.

 

Der findes også nogle slags cover der dækker både for- og bagside af telefonen og som endda kan bruges som en lille pung. På den måde har du altid alt på dig, også når du er ude i naturen. Dette er især smart hvis man pludselig står i en situation hvor man har brug for sit betalingskort, eksempelvis når der er en kaffevogn på ens rute eller hvis man vælger at handle på vejen hjem.