Site Overlay

Regn er ingen udfordring med en god paraply

Når det regner, kan det være fristende at holde sig inden døre, i stedet for at bevæge sig ud i det våde vejr. Ikke desto mindre er det ikke altid, at det kan lade sig gøre at blive hjemme, når hverdagens pligter kalder. Heldigvis kan man nemt trodse regnvejret, blot man har sig en god paraply.

Med bæredygtige paraplyer kan man uden problemer tage på arbejde eller handle uden at blive gennemblødt, selvom det styrter ned udenfor. På den måde bliver regnen ingen barriere for at klare dagens opgaver. Og med en god paraply der er fremstillet af genbrugs materialer, kan det tilmed være en fornøjelse at bevæge sig rundt i regnvejret, i stedet for at blive hjemme. Den hyggelige, trommende lyd af regn mod de bæredygtige paraplyer samt duften af regnvejr gør en regnvejrsdag ideel til lange gåture – så længe man altså husker sin genbrugs paraply. Om du er til en gåtur rundt i byen, hvor gaderne ligger halvtomme på grund af vejret, eller en tur i skoven, er paraplyen en god følgesvend på disse ture.

Paraply skabt af genbrugs plast i god kvalitet

Den miljø rigtige paraply har en klar og flot farve uden at være skrigende. Er farven alligevel for kraftig for din smag, fås samme paraply også i et stort udvalg af andre farver, så der findes noget for enhver smag. Med en diameter på hele 112 cm. kan der snildt gå to personer under paraplyen – eller den kan skærme én person meget effektivt mod regnvejr. Paraplyen er med bumbus håndtag og træspidser i kanten, i et klassisk og tidløst design.

Bæredygtige paraplyer fås også i en mindre taskeparaply størrelse her få du også gratis fragt med GLS. Køb eksempelvis to paraplyer i to forskellige størrelser for at være godt dækket ind mod regnen. Så kan du for eksempel matche paraplyerne med forskelligt overtøj.

Gå du op i vores miljø så få dig en genbrugs paraply

Leder du efter en praktisk men pæn paraply til en overraskende billig pris? Så er du kommet til det rigtige sted!

Med en miljø venlig paraply fra paraplybutik.dk kan du nemt klare dine ærinder på trods af regnvejret. Kan fås i et stort udvalg af farver.

Lad ikke vejret begrænse din brug af paraply. Når det er koldt og sner, kan en paraply også være rigtig rar. Den skærmer mod de kolde vinde og sørger for at sne ikke finde vej fra eksempel ned i nakken på din ellers så tykke vinterjakke. Et trick mange nyder godt af, er også at huske paraplyen når solen skinner.

 

 

Jamen hvad hulen skal man bruge en paraply til når det ikke regner? Det er da slet ikke nogen ny opfindelse at gå rundt med en paraply i solskinsvejr. I 1700-tallet gik mange kvinder rundt med paraplyer i det gode vejr, for at skærme dem selv mod den varme sol. For hvad er forskellen i virkeligheden på en parasol og en paraply? Det er fx et smart trick at tage paraplyen med dig hvis man skal på stranden. Så kan man sætte den ned i sandet og nyde lid skygge mens alle andre enten slæber rundt på kæmpe parasoller, eller bare krydser fingrer for ikke at bliver solbrændte.