Site Overlay

Lav dine økologiske drinks

Det kan være lækkert med en drink til en speciel lejlighed. Det gør noget ved nydelsen, at der er gjort noget ud af det, man drikker. Du kan have en fornemmelse af at stå og drikke en regnbue, som der er lagt en masse tid og energi i. Det får den til at smage rigtig godt.

Skal det være ekstra godt – både for dig selv og for miljøet – så kan du vælge økologiske ingredienser til dine drinks. Bruger du økologiske ingredienser, er det bare en tand bedre. Det er mere bæredygtigt, og du indtager ikke sprøjtegifte og lignende, som ikke er godt for dig. Du indtager bare den flotte drink, du har lavet.

Lav økologiske drinks med gin

Du kan fx finde en god økologisk gin og nogle andre økologiske ingredienser. Så kan du lave en Gin Hass eller en Gin & Tonic. Du kan føle dig som James Bond og prøve en Dry Martini, eller du kan blande en Tom Coliins.

Der er mange muligheder med gin, og du kan også selv være kreativ. Holder du dig til kun økologiske ingredienser, kan du have ren samvittighed. Du har købt noget, som er bæredygtigt og sundere at indtage.

Lav økologiske drinks med vodka

Er du ikke til gin, kan du vælge en økologisk vodka til at lave drinks med. Med vodka kan du lave klassikerne Bloody Mary, Sex on the Beach og en Cosmopolitan. Du kan også prøve en Brandbil, en Isbjørn og en Filur. Der er igen mange muligheder.

Også med vodkadrinks kan du vælge at bruge udelukkende økologiske ingredienser. Det gør dine drinks sundere for både dig selv og dem du serverer for, men også for miljøet og naturen. Det er det ansvarlige valg at vælge økologisk. Med økologi viser du omtanke.

Lav de drinks, du vil

Der er næsten et uendeligt antal muligheder for at lave økologiske drinks. Det eneste, du skal gøre anderledes, er at vælge økologiske ingredienser. Vælg den økologiske spiritus, og vælg også økologisk, når du finder det, du vil blande det med. Så tager du det ansvarlige valg, og du passer på vores miljø.

Kast dig gerne ud i noget nyt med dine drinks. Prøv drinks, som du aldrig har prøvet før. Lær at lave dem, og smag på noget nyt. Når du har opbygget en smule erfaring, kan du også eksperimentere med at opfinde dine egne drinks. Så bliver det rigtig sjovt.