Site Overlay

Fordelene ved cannabisfrø, og hvordan du kan bruge dem lovligt

Cannabis er en kontroversiel plante, mange har forskellige holdninger til. Nogen mener ikke, at det burde være lovligt at gro disse planter, mens andre bare opfatter dem som en hver anden plante, der hører til naturens verden. Uanset hvilken holdning ud høre til, så er det fakta, at cannabisplanten kan have mange positive effekter på menneskekroppen. Dette kan du læse mere om i denne artikel samt høre mere om de lovmæssige aspekter, hvad cannabis egentligt er og de gode ting, planten kan hjælpe med. Derudover kan du finde et stort udvalg af Groudstyr på Homegrow.

Hvad er cannabisfrø?

Cannabisføret er egentlig klassificeret som en form for skunk. Cannabis er betegnelsen for de rusmidler og den medicin, som kan fremstilles af hampeplanterne fra cannabis-slægten.

Der er forskellige dele af planten, som kan bruges til forskellige ting. Såsom:

  • Hash, som er harpiksen fra planten
  • Pot, som er det tørrede topskud
  • Skunk, som er det urørte topskud

Det er selvfølgelig ulovligt at have rusmidlet på sig, indtage eller sælge det, da det er et stof, som påvirker hjernen. Der er dog store medicinske fordele ved planten, hvilket du kan læse mere om nedenfor. Du kan finde et kæmpe udvalg af cannabisfrø på Sensimilla.

Forskellen på han- og hunkønnet cannabisfrø

Der er to forskellige variationer af cannabisfrø. Der er hankønnet cannabisfrø og hunkønnet cannabisfrø. Den hankønnet cannabisplante kan ikke bruges til meget andet end at forstøve den hunkønnet cannabisplante hvilket vil lade dem formere sig. Den hunkønnet plante er den, som bærer på frø og besidder alle de fordele, som kan høstes.

Dette kan cannabisfrø bruges til

Som nævnt ovenfor, så er cannabisplanten mest kendt for at være et rusmiddel. Dette er dog en skam, da planten kan besidder mange medicinske og helende fordele, alle kan få gavn af. Planten bruges også allerede i en del medicin.

Medicinsk brug af planten kommer i to former:

  • Cannabis-baseret medicin, som besidder enkelte komponenter fra planten
  • Medicinsk cannabis, indeholder plantedele og fås ofte i form af piller eller olier

Dele af planten kan også findes i en del skønhedsprodukter, såsom

  • Shampoo og balsam
  • Cremer
  • Andet hudpleje

Er det lovligt at have cannabisfrø?

Cannabisfrø er i sig selv helt lovlige, og de må derfor gerne sælges, købes og være i besiddelse. Det er dog stadig ikke lovligt at spire dem eller sælge dem til folk med denne intention.